Utstilling november 2022

Vi har variert billedkunst både i forskjellige, størrelser, teknikker, oljemaling, akrylmaling, akvarell, med og uten ramme. Det blir også litt keramikk.

Hvem er Atelier Lyst? Vi er åtte kunstnere som deler atelier, og kommer fra  nærområdet. Til vanlig har vi søndagsåpent, men hver november pleier vi rydde vekk maletingene og gjøre rommet om til et rent utstillingslokale. Det pleier å være mye hyggelig besøk og vi takker for alle de fine tilbakemeldingene vi har fått tidligere år. 

Trenger du en hyggelig opplevelse håper jeg du stikker innom og blir en del av det. Her kan du både se på kunst, og du kan kjøpe om du trenger noe nytt hjemme, hytta eller som gave. Vi selger også gavekort. Slå av en prat med kunstneren om du har spørsmål, eller om du bare vil småprate.

Enkel servering av drikke og snaks.

Velkommen. Ta gjerne med en venn eller to.

Gratis god parkeringsplass rett utenfor. Hvor er det? Velg Kontakt oss i menyen for link til Google. Er du litt kjent, kan vi si at når du kjører hovedveien mot Bergen, så svinger du av ved Gabbas. Rett oppi bakken på venstre side. Du kan ikke unngå å se det.

Utstilling november 2021

2020

Vi forholder oss hele tiden til myndighetenes råd i forbindelse med C-19.

Fra utstillingen 2020

Fra utstillingen 2020

2019

Fra utstillingen 2018

Fra utstillingen 2018

Det blir utstilling hos oss fra torsdag 14.november til og med søndag 17.november.

Torsdag kl 16 - 20 , Fredag kl 16-20, Lørdag kl 12-16 og Søndag kl 12-16.

Dette vil bli et kjekt arrangement, og håper at du har lyst til å komme innom. 

Det er variert original kunst som gjenspeiler våre forskjellig uttrykk. Det er bilder i akrylmaling og akvarell i forskjellige størrelser og farger. 

Kanskje du trenger å fornye noe hjemme, eller ønsker å kjøpe en gave? Eller bare kikke?

Velkommen innom. Ta med deg en venn og slapp av med en god varm kopp kaffe, og sett deg gjerne ned i salongen vår for en prat. 

Følg med på vår Facebookside og Instagram, så holder du deg oppdatert når det kommer mer informasjon.

Instagram: @atelierlyst     #atelierlyst

Du kan vinne et gavekort på kr 1000

Atelier Lyst ble startet i 2004, og vi har 15-års jubileum i år!

Dette markerer vi med å gi deg mulighet til å være med i trekningen av et gavekort på kr 1000. Det eneste du må gjøre er å  komme innom atelieret vår på utstillingen14-17 november, eller en søndage i vanlig åpningstid frem mot jul, og skrive navnet ditt på ei liste. 

I alle disse årene har det vært aktivitet med mye kreativitet og maling. Det har vært noe utskifting av kunstnere, men to av de som var med fra starten er her fortsatt.

Takk til alle dere som har kommet innom for å se på, ta en kopp kaffe, kjøpe original kunst, vise interresse, være til oppmuntring, eller bare ta en prat. Det hadde ikke vært det samme uten dere!!

Håper du stikker innom en tur før jul, så snakker vi.

2018

Utstilling  lørdag 17. og søndag 18.november kl 12 - 18. Gratis inngang. 
Innledes med konsert fredagskvelden. Her må du kjøpe billett.

Utstilling lørdag 17. og søndag 18.november kl 12 - 18. Gratis inngang.
Innledes med konsert fredagskvelden. Her må du kjøpe billett.

Del denne siden